ADVERTISE WITH US

Marble and Granite(EUROLINDI)

  • 1.Fsh.Bibaj-Ferizaj 2.Magjistralja, Ferizaj-Prishtine, 1km afer QMI-se, Lipjan, Kosove OSLO, NORWAY
  • Mob:+383 44/49 634 444 Mob:+383 44/49 112 063 Mob:+383 44/49 279 637
  • Rating               Views: 1698Mob:+383 44/49 634 444

Mob:+383 44/49 112 0631.

1.Fsh.Bibaj-Ferizaj

2.Magjistralja, Ferizaj-Prishtine,1km afer QMI-se, Lipjan, Kosove

Ofrojme:-Mermer, granit dhe kuarc me pakice dhe shumice-Punjome dhe montojme kamina te ndryshme-Punojme dhe montojme shkalle, lapidare, kuzhina dhe tavolina te te gjitha llojeve dhe formave 

Poster & AD Poster & AD +
 .
Poster & AD Poster & AD
View Larger Map